Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2007 14:28 - Нумерология.
Автор: tedimov Категория: Забавление   
Прочетен: 1675 Коментари: 2 Гласове:
0



Откак свят светува, на човек е известно, че рождената дата и характерът са свързани. В Древен Китай изготвяли прогнози за това какъв ще бъде престолонаследникът, още когато се роди. Така обръщали по-голямо внимание на възпитанието, на негативните страни на характера му. Какво могат да ви кажат цифрите за даденостите, с които сте дошли на този свят? Нулата не се включва. Според древните писания тя подсилва както добрите, така и лошите страни на характера. Ето и закодираното в цифрите значение:
ЕДИНИЦАТА ОПРЕДЕЛЯ ЧОВЕШКИЯ ХАРАКТЕР
Ако в рождената ви дата и година има една единица - вие сте егоистично настроен човек. Ако единицата се среща два пъти – често се проявявате като егоцентрик. При наличие на три единици вие сте добър, разбран човек, толерантен сте. Четири пъти цифра едно издава сила и воля на характера, пет единици – твърдост, дори деспотизъм, а ако едно стои шест пъти в рождената ви дата – вие сте роден за водач. Имах клиентка на 35 години и смяташе да кара в златната среда. Какво беше учудването ми, когато забелязах 6 единици в рождената й дата. Тя си беше родена водач, само че не искаше да си го признае дори пред себе си. Девойката ориентирах към възможности за реализирането й в живота в това направление. След година тя дойде и ми каза, че е ръководител на чуждестранна фирма със седалище в България. Тя не само беше развила различни дейности в сектора на продажбите, но и беше оглавила фирмата.
ДВОЙКАТА ОПРЕДЕЛЯ ЕНЕРГИЙНАТА СИЛА
Една двойка означава, че биоенергията ви не е достатъчна, два пъти цифра две – биоенергията е добра, можете да сте прекрасен лекар. Три двойки в рождената дата - силна биоенергия, заложби за лечител или екстрасенс. Четири пъти цифрата две означава, че притежавате силен магнетизъм, обикновено сте любимци на представителите на противоположния пол. Ако двойката се появява пет пъти в рождената ви дата, вие сте от надарените с парапсихологични способности.
Млада дама ме посети скоро, защото имаше трима кандидати и не можеше да си избере точно кой да й стане съпруг. Посъветвах я, като й открих слабостите и на тримата, както и възможностите й за развитие в отношенията в бъдеще, ако избере точно определен от тях. В началото съвсем се обърка. Беше конструирала в съзнанието си точно определен начин на мислене, като в приказките – този е лош и не става или онзи е добър и става. Този тип консултации не помагат, защото хората не носят само лоши или само добри черти, а при тях има и от едното, и от другото. Възможността за хармонизиране с някой от тях е по-важна за бъдещия им съвместен живот. Само един от тях имаше тази възможност да бъде щастлив с нея, но както правят младите девойки, винаги накрая избират неподходящия. Тя не ме послуша въпреки консултацията и след година се разведе. Понякога се питам защо си губя времето с такива твърдоглави девойки и никак не ми е радостно, като дойдат след време и ми кажат: „Ама ти беше права и позна, защо ли не те послушах”.
ТРОЙКАТА ОТРАЗЯВА РАБОТОСПОСОБНОСТТА
Ако се среща само веднъж в дата на раждане, работите в зависимост от моментното си настроение. При две тройки е забележима склонността ви към природните науки. Трите тройки говорят за човек, стриктен и педантичен във всяка работа. Работохолик сте, ако имате цифрата три, повторена четири пъти в рождената ви дата. Млад мъж дойде, за да му помогна в избора на професия и следване за в бъдеще. Отдаваха му се много от учебните предмети. Погледнах в нумерологията му и забелязах две тройки, най-добрият ориентир за него са природните науки. След като го научи, той одобрително кимна с глава и записа подходящите дисциплини с биология. Каква беше радостта ми, когато научих после, че е завършил със златен медал една нова природна дисциплина – екология.
ЧЕТВОРКАТА ХАРАКТЕРИЗИРА ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ
Една четворка означава, че ще прекарате всички леки заболявания. Две четворки - изключително здрав сте, лесно преодолявате болестите. Ако три пъти в рождената ви дата има цифра четири – притежавате много силна жизнена енергия, болестите ви заобикалят. Имате ли четири четворки – болежките ви се дължат по-скоро на внушение. Една красива жена на средна възраст дойде при мен, защото си мислеше, че има някакво сериозно заболяване, което академичната медицина не можела да улови в началото. Помолих д-р Евтимова, която също е феномен и моя дъщеря, да я скенира, за да проверим дали това е истина или не. Енергийната диагностика не доказа нищо. Тогава погледнах нумерологията й и видях, че в рождената й дата има 3 пъти цифрата четири и тя просто блика от здраве, но си беше внушила, че е болна.
ПЕТИЦАТА ГОВОРИ ЗА СИЛАТА НА ИНТУИЦИЯТА
При една петица – интуицията е по-висока, отколкото у другите хора. Ако две петици присъстват в рождената дата и година – бихте станали успешен следовател или юрист, тъй като интуицията е добра за това. Ако се появят три петици – вие сте човек, който в повечето случаи знае какво ще му се случи занапред.
Една жена на 40 години дойде при мен, за да ме пита какво да прави със силната интуиция, която притежавала. Тя ми каза, че имала пророчески сънища, които й предсказвали за предстоящи неща не само за нея, но и за други хора. Понякога усещала и неприятности, които приближавали към нея или към някой неин близък, независимо от разстоянията. Видях, че тя има една петица в рождената дата, а това е свидетелство за по-високо развита интуиция от другите хора.
ШЕСТИЦАТА ИЗРАЗЯВА СТЕПЕНТА НА ЛЮБОВ КЪМ ЗЕМЯТА
При наличие на една шестица - земята ви привлича, но ви е нужен повече физически труд. Две шестици означават, че не можете без физически труд – толкова силно ви привлича природата. 666 – това е знакът на Сатаната… Ако четири шестици са белязали деня ви на раждане – вие се трудите неуморно!
СЕДМИЦАТА ПОКАЗВА НАЛИЧИЕТО НА БОЖИЯ ИСКРА
Ако само една цифра седем присъства в рождената ви дата – не сте надарен с особен талант. Две седмици подсказват, че имате силно развит художествен и музикален талант. Трите седмици не са добър знак – вие сте надарен, но жизненият ви път не е продължителен. Знакът на ангелите – четирите седмици, говори за това, че животът ви често е подложен на опасности.
ОСМИЦАТА Е ЗНАКЪТ НА ОТГОВОРНОСТТА
Една осмица ще рече, че имате добре развито чувство за отговорност. Две - винаги сте готов да помогнете! Поемате отговорност за всекиго и за всичко, ако цифра осем се среща три пъти в рождената ви дата. Четири осмици в комбинация значат, че притежавате способности на парапсихолог.
ДЕВЕТКАТА ПОКАЗВА РАВНИЩЕТО НА ИНТЕЛЕКТА
Деветката показва равнището на интелекта ви. Ако само веднъж в рождената ви дата има цифра девет, ще постигате всичко с много труд и обучение. Умен човек сте, ако имате две деветки в датата на раждане. За да успеете обаче, е необходимо да се учите добре. При три деветки вие сте кодиран за човек, комуто всичко се отдава с лекота. Имате ли четири пъти девет в рождената си дата, вие сте изключителен ум. Не го похабявайте.


Тагове:   нумерология,


Гласувай:
0



1. cris55 - tedimov,
20.07.2007 09:05
моята рождена дата е 25.03-Благовщение, дали пък няма много общо с интуицията ми?
цитирай
2. tedimov - На вниманието на cris55
20.07.2007 09:44
"При една петица – интуицията е по-висока, отколкото у другите хора". Останалото може да го направите сами
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tedimov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 87462
Постинги: 29
Коментари: 51
Гласове: 720
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930